Hva slags kobberstrimmel trengs i en radiator?

Kobberstrimmel som brukes i en radiator er vanligvis en type kobberlegering med høy ytelse som har god varmeledningsevne og korrosjonsmotstand.Den mest brukte kobberlegeringen for radiatorapplikasjoner er C11000 Electrolytic Tough Pitch (ETP) kobber.

C11000 ETP kobber er en kobberlegering med høy renhet som inneholder minimum 99,9 % kobber.Det er kjent for sin utmerkede varmeledningsevne, noe som gjør det til et ideelt materiale for bruk i varmevekslere som radiatorer.Den har også god korrosjonsbestandighet, noe som bidrar til å forhindre at kobberet korroderer over tid.

I tillegg til C11000 ETP kobber, kan andre kobberlegeringer også brukes i radiatorer avhengig av den spesifikke applikasjonen og ytelseskravene.For eksempel kan noen radiatorer bruke kobber-nikkel-legeringer eller messing-legeringer for å forbedre korrosjonsmotstanden eller forbedre mekaniske egenskaper.

Samlet sett vil den spesifikke typen kobberstrimmel som brukes i en radiator avhenge av den spesifikke bruks- og ytelseskravene til radiatoren.

1686211211549

Innleggstid: Jun-08-2023